Foreningen - Horton Hovedpineforening

Hjælp hovedpineramte

Danmarks patientforening for hovedpineramte har brug for private bidrag og gaver. De er nødvendige, hvis vi fortsat skal kunne hjælpe mennesker, der er ramt af foreksempel migræne, selvmordshovedpinen Horton Hovedpine eller af en anden periodevis invaliderende hovedpinesygdom.

Eller..
Bliv medlem og
alle fordelene

Gratis patientrådgivning
Gratis Horton-maske
Gratis Hovedpinepas
Mulighed for psykologhjælp
Mulighed for en bisidderordning
Mulighed for rådgivning på din arbejdsplads eller dit uddannelsessted
Støt forskningen i hovedpinesygdomme
Modtag medlemsbladet Hovedsmerten tre gange årligt
Modtag gratis foldere
Kom til medlemsmøder og deltag i foreningens mange andre aktiviteter

Foreningens formål

• Oplyse og give råd om Hortons Hovedpine til patienter, den danske befolkning i almindelighed og praktiserende læger, neurologer, tandlæger m.v.
  • Varetage fælles interesser for hortonpatienter og deres pårørende på områder, der ikke er omfattet af det offentlige sundhedsvæsen.
  • Støtte videnskabelig forskning af Hortons Hovedpine, dens årsager, forebyggelse og behandling.
  • Repræsentere Danmark i udenlandske organisationer med samme formål.

Der holdes medlemsmøde en gang årligt i forbindelse med generalforsamlingen.
På disse møder kan medlemmerne stille spørgsmål direkte til et ekspertpanel bestående af bl.a. to neurologer, der kan høres fordrag og mødes medpatienter

Dansk hortons hovedpine forening

Udgivelser

Foreninger udgiver bladet HortonNyt 4 gange årligt, udgiver div. foldere omkring hortons hovedpine og sender opdaterede informationer til læger, neurologer og andre relevante modtagere.

Hortons hovedpine foldere og hortonnyt

Debatforum

Dansk Horton Hovedpine forening står også bag det meget populære debatforum www.hortonforum.dk hvor patienter deler erfaringer omkring sygdommen.

Hortons hovedpine debatforum

Hjemmeside

Foreningens hjemmeside www.hortonforeningen.dk er et meget vigtigt aktiv da dette medie konstant kan opdateres med ny information og da befolkningen bruger søgemaskinerne til at vide mere om deres sygdom eller finde en diagnose, er det her som forening at det er vigtig at være repræsenteret.

Hjemmesiden kan findes i søgemaskinerne

Foreningen gør meget ud af markedsføringen af hjemmesiden og forummet, da det er her vi kan finde de folk der leder efter en diagnose og de patienter der ønsker mere information om hortons hovedpine.

Hjemmesiden er opbygget så den er søgemaskinevenlig, dvs. at Google og andre søgemaskiner let kan læse den og derefter præsentere foreningens informationer i søgemaskinernes resultater.

Aktiv søgen af patienter i Google

Foreningen betaler Google for at vise nogle reklamer (Adword) når visse søgeord bliver brugt i søgningerne.

Da hortons patienter typisk er mange år om at få en diagnose er det foreningens fornemmeste opgave at finde disse patienter der endnu ikke har fået en diagnose.

Hvis en smerteplaget person søger i google på f.eks. "ondt i øjet" eller tilsvarende søgeord, bliver reklamen/informationen "Ondt kun i det ene øje" vist ovenfor eller til højre for søge resultaterne. Hvis personen så finder informationen interessant og klikker, vil personen komme til hortonforeningen.dk og kunne læse alt omkring sygdommen.

Foreningen gør også alt for at finde hortons patienter til debatforummet hortonforum.dk

Hvis en person søger f.eks. "hortons hovedpine" vil nedenstående reklame blive vist. Hvis personen så finder informationen interessant og klikker, vil personen komme til hortonforum.dk og kunne debatere alt omkring sygdommen.